Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































tirsdag den 10. juli 2012

Dag 9: Sick and tired

Igår stod den på sengen hele dagen. Jeg vågnede ved mit væggeur, som var sat til morgentræning inden job, men syntes ikke helt jeg var på toppen. Havde lidt kvalme, så besluttede mig for at sove en time mere og droppe træning. Jeg havde også meldt mig på spinning om aftenen, så fint nok blot at træne spinning. Men nej!
Jeg stod op og fik morgenmad og så gik det galt. Vil ikke gå i detaljer her, men maden kom op igen.

Det er sikkert et eller andet jeg har spist, men det er så svært at vide hvad. Der er lidt flere uvante bakterier hernede end min mave er vant til.

Så heller ingen spinning, faktisk ingenting igår. Jeg tvivler også om jeg kommer til træning idag, Har det bedre med ikke helt på toppen. Ikke noget der ligefrem gør mig glad. Men jeg må prøve at have tålmodighed.
Dag nr 9 har været en streg i regningen, men er sikker på jeg nok skal komme tilbage på sporet! Jeg er jo ikke halvvejs endnu - heldigvis.

2 kommentarer:

  1. God bedring , og pas på kroppen mens den har brug for det. Gad vide hvad der har gjort dig syg ?

    SvarSlet
  2. Tusind tak Stine. Ja det er ikke godt at vide hvad der er sket.. Tænker det er et eller andet jeg har spist - der skal jo ikke så meget til her i Indien. Lidt flere uvante bakterier hernede...

    Men kan mærke det går fremad, så håber jeg bare min tålmodighed kan følge med :-) Jeg vil jo gerne det hele på en gang :-)

    Kh Lene

    SvarSlet