Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































fredag den 20. juli 2012

Dag 20: Indien PR på 5 km løb og trang til sødt

Så er det allerede dag 20 for mig I min lille test måned med sund mad og masser af træning. Status er at det går rigtig godt. Jeg har dage, hvor jeg virkelig har lyst til at spise et eller andet, jeg ved, jeg ikke skal spise - men er ikke faldet i.
Jeg er også kommet ind i en rigtig go træningsrytme og nyder faktisk at komme afsted til træning. Så det sværeste er helt sikkert at styre kosten, da motivationen for at træne er i top. Men så længe jeg kan kontrollere kosten som jeg har gjort indtil videre, så er jeg godt tilfreds.
Jeg begynder dog at gå lidt død i den samme type mad og tror snart jeg skal prøve at bevæge mig ud i nogle mytiske indiske grønsager. For der er mange jeg aldrig har set før. Så jeg må bare i gang.


2 trætte tøser efter træning

Det er også dag 2 på boot camp uge med min engelske kollega. Jeg syntes hun gør det godt og vi har nu været afsted til træning i går og i dag. I går fik jeg hende med på spinning, hvilket var lidt af en oplevelse for hende, da det jo er lidt af en oplevelse at prøve spinning hernede. Og imorges stod den så på styrke og cardio. Jeg er sikker på hun bliver ret øm i morgen.

Men jeg fik også trænet godt og fik presset mig ned på 22.40 min for 5 km, som er min rekord hernede. Så jeg er ret stolt af mig selv… Men konkurrence menneske som jeg er, så vil jeg jo gerne lige ned på 22.30, så det må være næste mål J

Mine planer de desværre blevet ændret her til aften, da jeg skulle have været i bio. Jeg er enormt dårlig til ar ændre planer og især i sidste øjeblik. Jeg kan lide at planlægge ting og hvis jeg har sat mine forventninger op til noget jeg har glædet mig til, så er ændring af planer ikke velkommen i mit hoved. Det kan være svært at forklare, men lige er jeg blot lidt frustreret og skuffet. For ikke at spise mig igennem denne frustration, som jeg faktisk har allermest lyst til, må jeg hellere gå mig en tur. For ja jeg som mange andre kan godt finde på at kaste mig over usunde ting, når jeg er frustreret. Men det hjælper jo ikke…. Aktivering hjælper altid :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar