Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































søndag den 22. juli 2012

Dag 22: Kikærter til aften...

Nu tænker I nok, kan der komme mere ud af de kikærter, og ja det kan der da: FALAFEL.
Har her til aften forsøgt mig med falafel og lidt indisk tilbehør. Har aldrig lavet falafel før, så var helt på bar bund og også lidt presset, da jeg ikke havde alt det jeg kunne tænke mig at putte i.

Jeg forsøgte mig lidt frem med æg, kogte kikærter, løg, hvidløg, krydderier, citron og lidt sojamel. De blev bagt i ovnen i små staniol bakker med lidt olie. Normalt skal de jo steges i olie, men ville prøve at lave en lidt sundere version.
De smagte dejligt, og skal helt sikkert laves igen. Sunde og dejlige. De er lidt tørre end normalt når de ikke bliver stegt i olie, men man kan jo ikke få det hele :-)

Tilbehøret er en grønsag der hedder ladyfingers, kogt sammen med løg, tomatsovs og masala. Det var super godt! Fedt at prøve nye grønsager, og helt sikkert en grønsag der skal spises igen.

Falafel med ladyfingers

...og og og..... så fik jeg taget mig sammen til at gå til frisør hernede. Valgte Toni&Guy, da jeg tænkte det nok var et sikkert valg. Og det var super service og helt sikkert et sted jeg ville vælge igen. Så nu er der ny frisure - spændt på hvordan det bliver at træne med dette korte hår imorgen. Det kan nemlig ikke samles i en elastik længere... men er rigtig glad for det :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar