Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































fredag den 22. juni 2012

Udtaget til spinning event

Jubiiii - jeg er blevet udtaget eller hvad man skal kalde det til spinning eventen imorgen. Jeg har dog ingen ide om, hvad det helt præsis går ud på imorgen, men bare glad for de ikke syntes jeg var helt ved siden af ift spinning.

Jeg var nemlig nede og træne efter arbejde idag og så listen med de udvalgte. hvor mange der så er frasorteret ved jeg ikke, men også lige meget, så længe jeg er med .-)

Havde ellers go træning og høj puls, men det var ikke sidste gang idag jeg skulle have høj puls. For da jeg kom hjem og skulle til at til lave en sædvanlige kikærte salat, ja så skuede mit øjenkrog noget for enden af bordet....... EN KAKERLAK!!!! Jeg er mega bange for kryb så pulsen fløj op i det røde felt og jeg nærmest rystede. Mit problem var blot at Michael ikke var hjemme til at ordne den, og jeg kunne under ingen omstændigheder bare lade den kravle rundt i lejligheden. So what to do: kill it! Det tog mig et par dybe indåndinger og så fik jeg den væk og helt ud af lejligheden. Nu kører mine tanker blot om den havde flere venner med sig eller om den var alene...

Nå men tilbage til træning - jeg glæder mig faktisk ret meget til at se hvad det går ud på imorgen. Jeg skal dog på arbejde, så håber virkelig ikke jeg bliver forsinket på job, så jeg ikke kan nå timen. Det ville da være så ærgeligt.

Havde ellers store planer om at bage lidt her til aften, men er så træt så må gemme bage projektet til imorgen efter forhåbentlig en god gang spinning event :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar