Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































lørdag den 9. juni 2012

Fitness flop

Så kom jeg endelig til det længe ventede fitness center i Mumbai, som jeg havde store forventninger til. Desværre nok også lidt for store forventninger.. Men hjemmesiden så jo fantastisk ud, og tænkte fedt med masser ad Les Mills hold på planen og hvis der så bare kunne være lidt styrketræning ved siden af med maskiner mm, så ville det jo være helt perfekt. Jeg kunne ikke finde nogen billeder af centeret på deres hjemmeside, men det har der jo nok været en grund til..

F2Fitness hjemmeside: http://www.f2fitness.com/Default.aspx

Hvor længe mon siden har været det...???

Fedt skema med holdplan - havde virkelig glædet mig
 Men men jeg kom derhen og op på 1. sal af nogle små gange. Jeg troede først jeg var gået forkert, men nej. Jeg kommer så ind til det man vel kan kalde receptionen og tænker, er der mon flere etager???? Men nej, jeg står rent faktisk i selve fitness centeret, hvor receptionen er sammen med maskinerne. Dette er jo heller ikke unormalt, men vi taler om ca 5 maskiner og ingen cardio maskiner som cykle, løbebånd mm. Jeg tror rummet var på størrelse med min stue. Jeg kan så se ind i holdsalen, hvor der er en time igang. Salen er heller ikke stor, men kunne vel gå. Ialt tror jeg hele fitnesscenteret er på størrelse med min lejlighed. Jeg var helt chokeret - hvor er resten? Hvor er alle de fine lokaler som jeg havde forventninger om, maskinerne, menneskerne??? Ja jeg blev skuffet. Jeg tror faktisk ikke engang jeg har lyst til en gang prøve træning.

Så hvad nu? Pt er der kun Golds Gym der er relevant. Det eneste minus er blot at der ikke rigtig er hold træning - kun få spinningtimer i meget lille lokale. Måske jeg bare skal acceptere dette. Alternativer til dette ligger desværre langt fra vores lejlighed. Har ellers set to fede centre, som vel nok er på højde med et fitness center i DK a la Fitness world, men ca 45 min kørsel hver vej.

Så mon ikke det bliver Golds Gym der bliver mit nye træningssted....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar