Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































mandag den 25. juni 2012

Low battery - hvor er opladeren?

I dag bliver hviledag dvs ingen træning i dag. Jeg kan mærke min krop er træt og energien er væk. Jeg har nu også trænet 7 dage i træk, så kroppen trænger til at slappe af. Jeg hader egentlig træningsfri, idet jeg føler størst velbehag ved at træne, og især følelsen bagefter. Men det er vigtig med hviledage, så man ikke får skader og ikke mindst for at bevare motivationen. Så jeg kender hele sangen men er bare ikke god til at overholde den. Men idag siger kroppen bare pause, så jeg må adlyde :-)

Men det er nu mærkeligt hvordan ens energi og humør kan svinge. Jeg er helt low i dag – ingen smil og ingen energi, mit batteri er på de niveau, hvor den lyder rød og ønsker at blive genopladt. Når jeg rammer disse dage er min motivation helt i bund og jeg har blot lyst til at putte mig under dynen og fylde mig med usunde sager. Men jeg ved dette ikke hjælper på humøret – tværtimod. Jeg prøver derfor at spise så sundt som muligt på mine hviledage, for at bevare en god følelse i kroppen.

Så iaften hygges der med mine to nye gode spicy venner - de er så spicy at man ikke kan spise særlig meget af gangen. Det er jo perfekt.

Satser på at vågne med lidt mere energi i kroppen i morgen, for der står der træning på programmet igen. Og så er der ingen undskyldning der gælder :-)

Mine nye spicy venner :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar