Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































onsdag den 27. juni 2012

Spisevaner

Lyst til mere mad... ja tak !
Mine spisevaner er noget anderledes end normalt hernede. Og går jeg for længe uden mad, ja så bliver jeg ikke sjov at være sammen med. Desuden har det også den konsekvens at jeg har svært ved at føle mig mæt, nåe jeg endelig kommer til mad. Jeg plejer ellers at være ret god til altid at have en banan eller noget andet i tasken så det ikke går galt, men fik ikke helt planlagt godt nok idag.
Sent fri fra job, ud og handle og ja så var kl 21 inden vi kom hjem. Jeg var virkelig sulten. Jeg havde knap nok tid til at pakke varene på plads i lejligheden, da jeg bare måtte have mad. Og så kommer problemet med at stoppe igen. Jeg har det som om jeg kan blive ved uden at føle mig mæt. Når jeg mærker efter er jeg nok mæt på et tidspunkt, men det er som om mit hoved bliver ved med at fortælle mig: SPIS.
Så kunsten er netop at stoppe igen. for det er ikke lutter sunde ting der kommer indenbords. Jeg havde ellers købt lækker frugt og en dejlig stor vandmelon, men intet af det blev spist i aften.

Jeg er stoppet nu (håber jeg da) for dagens aftensmad, men har stadig lyst til at forsætte. Jeg må jo bare huske på, ikke at gå for længe uden mad, for så går det galt. Det med at have mange timers faste fungerer langt fra på mig, jeg får bare endnu større ædeflip, når jeg så får mad. Så flere små måltider er meget bedre.

Kom ellers afsted til træning imorges, og det er egentlig ret dejligt at have trænet om morgenen, når man er sent hjemme. Så skal helt sikkert afsted imorgen tidlig igen. Er lige kommet ind i et god træningsrytme, så vil helst ikke give slip igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar