Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































tirsdag den 19. juni 2012

Kikærter part 3 - lunch

Man skulle tro jeg var gået hen og blevet vegetar med alle de kikærter der kommer indenbords. Det er jeg langtfra, men som tidligere nævnt er kødet hernede bare ikke helt så tiltalende som derhjemme.

Jeg var ellers ude og handle et i supermarked her til aften med en masse importerede varer (også ret dyre varer) og var henne og se på kylling bryst. Men pakken var simpelhen så klistret, at jeg ikke havde lyst til at putte den i kurven. Det er som om, jeg lidt mister lysten til det, når jeg ser det. Så jeg fik pakket kurven med æg, dåse tun, kikærter og proteinkiks. Ja proteinkiks - jeg har aldrig set dem før, men det er da en super ide. De har en lidt sjov konsistens, men er små kiks med 35% protein. De er super at have med til en eftermiddags snack, for helt sunde er de ikke.

Mit nye hit..... Proteinkiks
Men jeg kører stadig videre i mit kikærte flip - så får jeg dog trods alt lidt proteiner og de mætter godt. Så min frokost ser pt ud som følgende. Nogle dage spædes den op med en dåse tun :-)

Ukogte kikærter med gulerød og agurk

Dette var også dagens aftensmad, men så var der også plads til dejlig dessert. Min chokoladekage med mango (dog havde jeg denne gang tilsat lidt kogte kikærter i dejen - så bliver kagen lidt mere fyldig og dejlig). Tilsat chokoladekagen var frisk mango og en vaniljecreme (yoghurt rørt op med sukrin, vanilje og kakaonibs)

Choko vs mango vs vaniljecreme = PERFEKT


Ingen kommentarer:

Send en kommentar