Min muffinsopskrift blev her til aften lavet i en ny variant - med chokolade. Så det sunde møder det usunde.
Fidusen er nemlig at få en muffins med indre blødende hjerte af chokolade. Det er nemlig super lækkert.
Jeg lavede først en almindelig muffins potion, og bagte disse i muffinsforme i ca 10 min. De må ikke bages for meget så dejen er helt fast, men heller ikke være flydende. Når de er let bagte ligges et stykke chokolade ned i den enkelte muffin, og de bages videre i ca 10 min.
Kunsten er at få chokoladen til at ligge sig i midten af kagen, så den ikke synker helt til bunden, så derfor skal den bages lidt først.
Når de er færdigbagt er de klar til servering og MUMS, hvor det smagte godt. Muffin med blødende chokolade hjerte. Jeg brugte mørk toblerone til midten, men alt kan jo anvendes. Tænker at toffifee også ville være et hit.
Fidusen er nemlig at få en muffins med indre blødende hjerte af chokolade. Det er nemlig super lækkert.
Jeg lavede først en almindelig muffins potion, og bagte disse i muffinsforme i ca 10 min. De må ikke bages for meget så dejen er helt fast, men heller ikke være flydende. Når de er let bagte ligges et stykke chokolade ned i den enkelte muffin, og de bages videre i ca 10 min.
Kunsten er at få chokoladen til at ligge sig i midten af kagen, så den ikke synker helt til bunden, så derfor skal den bages lidt først.
Når de er færdigbagt er de klar til servering og MUMS, hvor det smagte godt. Muffin med blødende chokolade hjerte. Jeg brugte mørk toblerone til midten, men alt kan jo anvendes. Tænker at toffifee også ville være et hit.
Færdigbagt muffin |
Blødende chokolade hjerte i midten |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar