Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































tirsdag den 12. juni 2012

Første banan/choko kage i Indien

Så fik jeg kastet mig ud i bagningen hernede. Har lige skulle tage mig lidt tilløb til at komme igang, da madvarerne hernede ikke er af dansk standard. Så det eneste jeg her i starten tænker på, er ikke at blive syg. Men vi var i det fineste supermarked i søndags, hvor jeg fik lyst til at købe nogle æg. De sælger ellers æg over det hele hernede, ja faktisk på mange gadehjørner, men tør ikke helt købe disse.

Jeg har sikkert købt de dyreste æg man kan få hernede, men jeg skal jo starte et sted og dem jeg fandt så rigtig fine ud i en pæn æske, der nærmest kunne have været en æske til chokolader. Jeg har heller aldrig set så velpoleret og rene æg før. Så nu krydser vi fingre for, at maven også vil acceptere disse æg. De kostede ellers kun ca 4-5 kr for 6 æg, hvilket jo ikke er dyrt i forhold til DK, men sikkert enormt dyrt hernede.

Jeg kastede mig ud i en banan/chokoladekage:

6 æggehvider
1 most banan
1 scoop chokolade protein
15 gr hakkede mandler
2 ts HUSK
1 ss sukrin
Et par dråber Stevia toffee (kanel eller andet smagstof kan også bruges)

Det hele piskes sammen og bages i ovnen i ca 20-25 min.

Jeg puttede lidt topping på lavet af chokolade proteinpulver rørt op med lidt vand og drysset over med kakaonibs (kan fåes i helsekost butikker).


Banan/choko kage - hvis bananen ikke moses helt ud får man små lækre bananstykker i sin kage kombineret med mandel stykker... mums


Ingen kommentarer:

Send en kommentar