Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































fredag den 28. september 2012

Fredags aften hygge...

Fredag aften stod i træningens tegn, da jeg ikke lige kom afsted imorges. Alt for træt og slet ikke udsovet, så skubbede min træning til om aftenen. Jeg har lidt sværere ved at motivere mig selv til at træne om aftenen hernede, da det bliver ret sent, men det gik faktisk ok idag.

Kom først afsted kl 20, men der var proppet i centeret. Det er virkelig nogle sjove typer og ret store fyre, der kommer frem om aftenen.Der er mangle flere af dem end jeg er vant til i DK og der er masser af mennesker nede og træne ved både 20 og 21 tiden. Der var især en fyr idag, der var kæmpe, men måske han var et eller andet kendt, for der var en del folk omkring ham hele tiden.
Men fik da presset en god gang styrketræning igennem og efterfølgende svedt på løbebåndet. 6,5 km på 30 min. Det var hårdt og ikke rart idag, men havde brug for at svede lidt. Belly Delhi er på vej tilbage efter lidt for mange pause dage og lidt for mange dage med "fri" kost. Det sætter desværre sine spor. Men der er jo blot en vej frem og det er tilbage til træning og kostkontrol.

Dog bliver det lidt svært de næste par dage, da vi tager på ferie i 4 dage til en dejlig lille ørkenby (Jodhpur). Og nej der er desværre ikke noget Golds gym - har allerede tjekket. For ellers skulle det da helt sikkert besøges.

Måske løbeskoene pakkes med ned, men tvivler lidt på at 35 grader og løb er til at forene. Men men men lidt afslapning går jo nok....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar