Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































onsdag den 19. september 2012

Cooking...?


Festival i Indien - føler mig sku lidt som på ovenstående billede idag... Træt, doven og tyk
Kender i de dage, hvor man bare ikke orker at lave mad...? Ja det er sådan en dag jeg har idag. jeg havde ellers store planer om at lave alt muligt lækkert og havde handlet ind til dette. Det er desuden helligdag idag, så der var god tid til at lave mad. Fitness centeret har ligeledes lukket idag grundet helligdag/festival, så der var masser af tid til mad lavning.

Cafe mad i mall: Humus med kylling, brød, panini mm
 Men så røg jeg lige et par timer til poolen for at slikke lidt sol, når jeg nu endelig havde fri og solen var fremme. Bagefter videre i mall og slentre lidt rundt. Lige ind på en lille cafe og få en lille bid mad og så hjem - klar til at lave lækker aftensmad, men nej.

Jeg startede med lige at skulle smage lidt at noget nyt soya brød/pandekager jeg havde købt. Derefter lige et par boller med ost (havde bagt boller imorges til surprice fødselsdag hos en kollega). Og lige en bolle mere med peanutbutter. Så lige lidt nødder. Begyndte herefter at indse, at det aftensmads projekt ikke helt blev til noget. For klokken var ved at blive mange og jeg var heller ikke længere så sulten. Så sluttede det hele af med min yndlings proteinbar...

Jeg ville ønske jeg havde lavet ordetlig mad fra start istedet for alle disse små spiserier som bliver til meget i længden. Planlægning !
Så god.... Peberkage smag...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar