Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































mandag den 14. januar 2013

Nye sko?

Ja nu igen, men elsker sko. Men det er nu ikke kun derfor, jeg er ude efter nye træningsko. Jeg hoppede på løbebåndet igen for at se hvordan mit knæ havde det.
Det er lidt mærkeligt når man har en skade. Når man prøver at teste om det er gået over, ja så kører ens tanker konstant på, om man kan mærke smerten igen. Flere gange var jeg i tvivl om jeg egentlig kunne mærke noget i mit knæ eller om det bare var mine tanker, der fik en uvirkelig smerte frem. Det gik faktisk ok på løbebåndet, kunne mærke lidt, men ikke noget der gjorde ondt. Så fik kæmpet mig op på 5 km og i en ok tid, på trods af at jeg ikke har løbet i et stykke tid - 22.09 min.

MEN efter jeg steg af løbebåndet så kom der stille og roligt lidt smerter i knæet. ØV ØV troede lige jeg var klar igen. Men derved begyndte jeg at analysere lidt på, hvorfor dette knæ problem er kommet. En ting som nok har tricket det denne gang er mine sko. Jeg har løbet i for dårlige sko uden nok støtte og ikke efter min løbestil. Jeg har lettere pronation, men har løbet i neutrale sko. Og træningsko som er meget lette.
Det har gået rigtig fint med disse sko, så har nok troet de var ok, men betaler nu bøden.

Så derfor er jeg på udkig efter nye træningsko. Det er bare vigtigt at træne i de korrekte sko, især når det gælder løbetræning med de mange stød. Jeg søger med lys og lygte, men der er ikke mange hjemmesider der sender til Indien uden det koster en formue i fragt. Men jeg giver ikke op og håber at have et par nye sko bestilt inden denne uge er omme.

Indtil da, må løb sættes lidt på hyldes (igen), men så kommer styrketræningen bare mere i fokus igen :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar