Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































torsdag den 10. januar 2013

En dag uden træning er en dag uden mening..

Sådan føler jeg det lidt idag. Jeg har træningsfri, men nyder det ikke helt. Jeg har altid haft det bedst på de dage jeg træner. Føler mig meget bedre tilpas, frisk og har mere overskud. Ikke at træningsfri dage er total dårlige dage, slet ikke, men kan nu bare bedst lide de dage jeg har trænet.
Det hænger også en del sammen med kosten, da det er svært at holde sit kalorie indtag nede, hvis ikke man har noget forbrænding fra træning til at opveje kalorierne. Så ja jeg tracker stadig mine kalorier, og kan roligt sige, at idag bliver ikke en god dag.

Lysten til at lave mad er desværre heller ikke til stede, så det er ren snacking igennem dagen idag. Måske bare en af de dage hvor man hverken er fuld af overskud og super glad, men heller ikke en dårlig dag. Det føles lidt som en dag i det midle, om det er en dag uden mening ved jeg ikke, men ser det som et godt tegn at jeg savner min træning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar