Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































søndag den 27. januar 2013

Batterierne ladt op

Dejligste udsigt at vågne op til om morgenen....
Er netop hjemvendt fra vin weekend ophold 3 timers kørsel udenfor Mumbai, og det var super dejligt. Batterierne er virkelig ladt op. Ren afslapning. Havde dog valgt at slæbe min lettere sygdom med mig på ophold, så fredag og det meste af lørdag var jeg ikke på toppen.
Gik ellers tidligt i seng fredag for at ville med ud og løbe en tur lørdag morgen i den skønne natur, men måtte sande at min krop slet ikke var klar på dette. Så her måtte jeg lytte til kroppens signaler og slappe af i sengen. Men havde virkelig lyst til at tage med, da det var min kæreste og en an anden dansk fyr, som skulle ud at løbe - begge løbere der er ret rutinerede og noget hurtigere end mig. Så var sikker på at jeg ville blive presset til det maksimale.
Nå men det må jeg have til gode til en anden gang.

Imorges da vi stod op blev det til en lille løbetur, for at opleve lidt af den dejlige natur og få rørt benene lidt. Jeg må indrømme at min løbekondition føles ret dårlig. Var mega forpustet og uden overskud. Ja det gik op af bakke, men stadig havde jeg håbet på lidt bedre form. Men efter mit løb i Pune i starten af december, har jeg rent faktisk ikke rigtig fået løbet ordentligt.

Nå men dejligt at få slappet af igen og ligger lige nu og lader op til en god gang styrketræning inden længe.. Syntes jeg er ved at blive lidt "blød" at se på, hvilket ikke helt huer mig. Så må hellere komme igang !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar