Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































lørdag den 5. januar 2013

Back on Bike...

Kom efter lidt kamp med mig selv afsted igen til træning imorges og igår morges. Og havde lykkeligt hen over min juleferie glemt, hvordan spinning er i Indien. Det er en noget anderledes oplevelse. Jeg ved ikke hvor mange armbøjninger og rykken from over styret, tilbage og meget andet vi fik lavet. Eller det vil sige jeg er nok hende den irriterende der ikke laver hvad der blive sagt og blot kører videre.
Men jeg vil hellere cykle uden alle disse øvelser og så have fuld fokus på at give den gas og presse mig selv. Jeg ser ikke spinning som hyggehold, hvor tiden skal gå med underholding, men som en super effektiv og hård time, hvor fokus er på at presse sig selv fuldt ud.

Ragi chips... nam nam
Maden er ikke inspirerende for tiden. Forleden aften blev aftensmaden til chokolade proteinkage (rester) samt mine ynglings ragi chips (få kalorier og højt proteinindhold = perfekt).

Igår blev det til yoghurt med frugt og mandler (jaaaa Summerbird mandler) samt riskager. Det er lidt trist og ikke særlig inspirerende, men når man er sent hjemme er lysten meget lille til at være kreativ i køkkenet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar