Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































torsdag den 6. juni 2013

Træt... Og hva så?

Ja jeg er træt, træt når jeg vågner og ikke ligefrem klar på træning. Jeg følte faktisk at jeg gabte mig igennem det meste af min træning imorges. Men at være træt betyder ikke at jeg giver op. For så kan det hurtigt bare blive en undskyldning, for ikke at træne.

Det er SÅ nemt at finde på undskyldninger. Og det kan hurtigt ende med at blive en dårlig vane. Så nej træthed stopper mig ikke, der skal stadig trænes. Og det blev der, dejlig hårdt og svedigt.

At føle sig træt betyder ikke nødvendigvis at man ikke kan træne igennem eller yde en god indsats. Det foregår ofte oppe i ens hoved og ikke altid kun i kroppen. Jeg prøver at flytte fokus fra træthed over på min træning og på at det nok skal blive en super træning.

Jeg havde det på samme måde, da jeg skulle løbe i Singapore. Jeg var MEGA træt og havde mest lyst til bare at gå i seng og droppe det løb, da jeg skulle løbe kl 00.30 om natten. Men nej, begyndte at fokusere på løbet og finde al den positive energi frem og ja det gik jo ret godt trods træthed.

Så spændt ikke ben for dig selv - husk du er selv din egen værste fjende til ikke at komme til træning. Drop undskyldningerne og husk og fokuser på dit mål.

To glade tøser i mål efter er varmt og svedigt løb i Singapore...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar