Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































fredag den 14. juni 2013

Home alone

Mange er måske fristet til at bestille mad udefra, når de er alene hjemme, men jeg får lyst til at lave mad... Det er simpelt, men gider ikke stå i køkkenet i flere timer, bare for mig selv.

Igår stod den på æggehvidepandekage med humus og lidt salat. Da jeg havde lavet ekstra humus igår, tænkte jeg, gad vide hvad der kunne være lækkert at få til humus idag... Hmmm, ja da Naan brød. Det er så simpelt at lave og smager SÅ godt. Jeg prøvede mig frem med en ny version af Naan - den grove version. Normalt er Naan brød lavet på hvidt mel, men mine blev idag på mørkt indisk raki mel. Smagte vidunderligt.

Både humus og Naan er to simple ting at lave, men kan anvendes til mange retter. Der er et hav af humus opskrifter, men jeg laver altid min lidt på gefyl. Jeg havde desværre glemt at købe hvidløg, så det blev med rødløg istedet for.

Jeg blender blot følgende til HUMUS
  • Kogte kikærter
  • Yoghurt (gerne en tyk en)
  • Hvidløg (rødløg i mit tilfælde)
  • Krydderier (jeg anvender masala, salt og peber)
  • Citronsaft (kan undelades)
Jeg har ikke de eksakte forhold, jeg jeg blot styrer yoghurt mængden efter hvor tyk/tynd jeg ønsker mig humus. Prøv det, det er nemt og sundt og en super dip/sovs til mange retter.

Æggehvide pandekage med humus og agurk salat

Kylling med groft Naan brød, humus og agurk/gulerod




Ingen kommentarer:

Send en kommentar