Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































lørdag den 22. juni 2013

Lørdags shopping

Perfekt start på weekenden idag. Formiddagstræning for fuld skrald. Løb og maks pres på skulder træningen. Igen er det bare så meget bedre at træne i weekenden, da man selv bestemmer tiden - både hvornår jeg vil afsted og hvor lang tid jeg vil træne.

Og så mødte jeg ikke mindre end Leena Mogre - hende der ejer det fitness center vi pt træner i og har et kæde af centre i Indien. Jeg havde nemlig taget en af mine gamle instruktør bluser fra Equinox tiden og derfor henvendte hun sig til mig, for at høre om jeg underviste. Hun er lidt af en personlighed og et stort navn her i Indien, så lidt sjovt lige at møde hende.

Nå men efter en super træning var det ned i Nike shoppen. Var på jagt efter en par nye bukser/shorts, men kom hjem med en top... Ja kunne ikke finde nogle bukser jeg ville have, men toppe er meget nemmere at købe..
Derefter over i min elskede shop.... den lokale proteinshop. De kender mig efterhånden i butikken og jeg får altid lyst til at prøve en masse nye ting, hver gang jeg er der.

Dette var også tilfældet af dagens besøg. Kom hjem med 2 bøtter protein (planlagt) men så et nyt pre-workout pulver (ikke planlagt) og 2 dejlig store barer (heller ikke planlagt).
Men det havde netop lige fået disse barer i butikken, da de barer de plejer at have er noget værre lokalt halløj. Hverken godt i indhold eller smag.
Dagens frokost blev til en omgang æggehvider på panden med ketchup, chilli og oregano sammen med en salat af agurk og forskellige friske bønner. Nam nam

Ingen kommentarer:

Send en kommentar