Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































torsdag den 13. juni 2013

9 år

Igår var hviledage, så idag var det tilbage til vægtene - og det var dejligt. Super pump på ryg og skulder, mine favorit muskel grupper. Men efter dagens træning gik vi op til vores gamle fitness center, Golds Gym, som pt er under rennovation. De forventer det står klar den 8 juli, men lige nu ligner det godt nok et stort kaos. Gulvet er brækket op og ren byggeplads over det hele, så er lidt spændt på den 8 juli.

Nå men vores medlemskab i Golds Gym udløber til starten af oktober, så vi var derhenne for at snakke om fornyelse af medlemskab. De kører nemlig med lidt billigere tilbud inden de åbner igen. MEN..... det de startede med at tilbyde idag var sku et 9 års medlemskab...

WHAT.. 9 ÅR...

Øh nej tak.. Så kom de med 5 eller 3 år... Hvad sker der?? Nå men de kunne pt ikke give os en pris på bare ½ år. Og nej hernede snakker man ikke om 1 måned. Det er lidt en anden verden.

Så vi må se om vi kan forhandle os frem til et eller andet. En ting er sikkert, det bliver ikke et 9 års medlemskab jeg skriver under på !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar