Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































lørdag den 8. juni 2013

Ændring i træningsplaner...

Det var meningen at jeg skulle ud og spille badminton idag og havde faktisk glædet mig ret meget, da jeg ikke har spillet i MEGET lang tid. Jeg har spillet en del i mine unge dage, men det er vist et stykke tid siden.

Nå men derfor havde jeg glædet mig til idag, hvilket desværre ikke blev til noget alligevel. Blev brændt af :-( Men så er det jo godt man er forberet og har sit fitness tøj med, i tilfælde af et gang træning skulle friste.


Så den stod på styrke og afslutning på kondicyklen. Jeg savner sku lidt en kondicykel, da der ikke er en i det center jeg pr træner i, men mere eller mindre kun løbebånd og så de der morfar/sofa cykler, hvor man sidder eller ligger ned. Og nej det er sku ikke en kondi cykel.
Så det var jo dejligt idag at træne et nyt sted med kondicykel og bonus var at der var blade at læse i..... JAAA det er der normalt ikke hernede og disse var min favorit blade.. Musscle and Fitness.. Så de 20 min gik super stærkt...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar