Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































søndag den 16. juni 2013

Søndags træning i monsoon-tiden

Det regner virkelig nu. Og ikke noget der er specielt spændende. Der var så meget vand, da vi gik ned i fitness i formiddags, at nogle fortov stod i et med vejen. Man skal seriøst pakkes ind, for ikke at blive gennemblødt, og det ser ret voldsomt ud, når man står i fitness centeret på 4 sal og ser alt det vand, der vælter ned fra taget. Pt er det non-stop regn.
Men det gode ved det hele er, at vi havde næsten fitness centeret for os selv. Så derfor trænede vi super-set, da der var masser af plads idag. Først almindelig bryst træning og derefter super-set på skulder. Det
bestod af følende øvelser

- Overhead press (med fri vægtstang)
- Side raises (med frie håndvægte)
- Front raises (med frie håndvægte)

8-10 stk ved hver øvelse, ingen pauser imellem og 3 runder ialt. Det brændte godt igennem i skulderen - perfekt! Bagefter lidt bagskulder og så en lille tur på løbebåndet (5 km), så var dagens træning gennemført. Jeg må sige at mentalt var jeg super frisk og motiveret, men syntes min krop var lidt tung og træt.


Men det gode ved monsoonen er at det er højsæson for mango - og de smager himmelsk hernede. Så en gang proteinbar med mango og kiwi - ja det bliver ikke bedre søndags eftermiddags snack.

1 kommentar: