Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































mandag den 28. maj 2012

Magic 3 - ultimativ træning

Jubii - fik gennemført den ultimative omgang træning igen - MAGIC 3! Det er super hårdt men super fedt, især når det er overstået. Det består af 3x3 - 3 øvelser i 3 sæt. Bænkpres, squat og clean and press. Den sidste øvelse trækker for alvor tænder ud. Pulsen banker derudaf efter bænkpres og især squat, så man er helt færdig når man når til clean and press. 1. runde er egentlig ok, 2. runde er hård og 3. runde er modbydelig. men efter mane r færdig er det simpelhen så fedt. Elsker denne form for træning.

Optagelsen er fra 3. runde kommer snarest muligt - tænkte bare på at tage en gentagelse mere, alt andet var uoverskueligt!



Dejlig svedig efter dagens spinning
Efter magic 3, stod på den på cardio - 30 min spinning for fuld drøn - så var kroppen trænet godt og grundigt igennem. Træningen blev belønnet med en god gang frokost på Cafe Stiften. broccoli og bønnesalat med kylling og kunne ikke andet end at vælge smoothie, passion for motion. Den bedstod af passion, ananas og æble.

Dejlig dag og dejlig træning !

Passion for motion smoothie

Broccoli, bønne, kyllinge salat - nam nam

Ingen kommentarer:

Send en kommentar