Var ellers til boksning igår, og det er virkelig en super fed træning - høj puls og styrke - kan det blive bedre. Jeg kan blive så træt på timen, at jeg tænker, nu kan jeg virkelig ikke mere. Så får man 15 sek pause og så klør man på igen. Elsker det!
Nå men tilbage til maden. Fik lavet en omgang spagetti bolonese på en alternativ måde. Jeg spiser sjældent alm pasta, da der er mange kalorier i pasta og alt for mange kulhydrater. Så efter inspiration på nettet, fik jeg lavet mit eget pasta på den sunde måde. Jeg har faktisk tidligere gået meget op i at lave hjemmelavet pasta og har en dejlig pasta maskine. Det er så nemt og smager så meget bedre. Blot æg og mel, så er der pasta. Men hvordan mon man kan lave pasta uden brug af mel??? Ja jeg kom frem til følgende:
1 stk plade pasta klar til at skære i strimler |
PROTEIN PASTA:
1 æg
1 æggehvide
3 ss fromaise frais
3 ts HUSK
evt lidt pesto
Det hele røres sammen og hældes ud på en bageplade (tyndt lag). Lig evt et stykke bagepapir på toppen, hvis det ikke ønskes sprødt, men mere blødt. Det bages i ovnen i ca 12 min ved 170 grader og skæres i strimler og spises.
Kødsovsen var blot hakket oksekød med krydderier, hvidløg, tomatpure og broccoli. Pastaen serveres med kødsovs og jeg tilføjede også fedtfattig hytteost - MUMS.
Proteinrig spagetti bolo |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar