Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































torsdag den 10. maj 2012

Alternativ spagetti bolo

Endelig en dag, hvor jeg havde tid til at lave mad. Der er fart på og derfor også mindre tid til at kreere i køkkenet. Men idag har stået på træningsfri, da jeg fik besøg af mine forældre der skulle hente lidt flyttekasser. Jeg fik dog cyklet til og fra arbejde igen idag, så lidt energi er der trods alt brændt af.

Var ellers til boksning igår, og det er virkelig en super fed træning - høj puls og styrke - kan det blive bedre. Jeg kan blive så træt på timen, at jeg tænker, nu kan jeg virkelig ikke mere. Så får man 15 sek pause og så klør man på igen. Elsker det!

Nå men tilbage til maden. Fik lavet en omgang spagetti bolonese på en alternativ måde. Jeg spiser sjældent alm pasta, da der er mange kalorier i pasta og alt for mange kulhydrater. Så efter inspiration på nettet, fik jeg lavet mit eget pasta på den sunde måde. Jeg har faktisk tidligere gået meget op i at lave hjemmelavet pasta og har en dejlig pasta maskine. Det er så nemt og smager så meget bedre. Blot æg og mel, så er der pasta. Men hvordan mon man kan lave pasta uden brug af mel??? Ja jeg kom frem til følgende:

1 stk plade pasta klar til at skære i strimler

PROTEIN PASTA:
1 æg
1 æggehvide
3 ss fromaise frais
3 ts HUSK
evt lidt pesto

Det hele røres sammen og hældes ud på en bageplade (tyndt lag). Lig evt et stykke bagepapir på toppen, hvis det ikke ønskes sprødt, men mere blødt. Det bages i ovnen i ca 12 min ved 170 grader og skæres i strimler og spises.

Kødsovsen var blot hakket oksekød med krydderier, hvidløg, tomatpure og broccoli. Pastaen serveres med kødsovs og jeg tilføjede også fedtfattig hytteost - MUMS.

Proteinrig spagetti bolo


Ingen kommentarer:

Send en kommentar