Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































fredag den 3. januar 2014

Kommet godt igang?

... Nej faktisk ikke.. Slet ikke. Har ligget syg i 5 dage og det er forfærdeligt. Så kom ind i det nye år med feber og to store dyner over mig. Ikke lige det jeg havde forstillet mig.

Jeg har haft ingen appetit og det jeg endelig har haft lyst til at spise har ikke været rene sunde ting. Men de første dage fokuserede jeg bare på at få noget mad i mig. Det eneste jeg kunne overskue var mere eller mindre boller og proteinbar. Spørg mig ikke hvorfor!

Nå men kom mere i bedring igår og fokuserede på lidt mere mad - sundere og mere energirig mad. Det skal dog helst være noget der ikke skal tilberedes, så det satte mig lidt på prøve. Havde tusind ideer i mit hoved med opskrifter, men orkede det ikke. Så det blev til frugt (ingen forberedelse), protein havregryns masse (bare bland sammen) og tortillas pizza (minimal forberedelse).

Men F..K hvor er det hårdt at komme tilbage efter flere dages sygdom. En tur op af trappen igår, gjorde mig max forpustet og jeg måtte lige sætte mig ned. Vel og mærke kun til anden sal.
Jeg forventer min første omgang træning kommer til at tage livet af mig. Men jeg begynder at glæde mig til at komme igang igen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar