Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































tirsdag den 31. december 2013

Reflektion 2013

Som alle andre og traditionen tro er det tid til at reflektere lidt over tingene. Selvom jeg har det bedst med at leve i nuet. Jeg mener man bør leve i nuet og nyde det man har lige nu og her.
Men i fitness konkurrencens verden er det også særdeles vigtig at kigge fremad. Noget jeg har været meget bedre til end nuet. Men idag stiller vi i bakgear og ser tilbage.

Der er sket enormt meget for mig i 2013. Jeg boede det meste af året i Indien, men besluttede at vende næsen hjemad igen den 1 december. At leve og træne i Indien er bare så markant forskelligt på mange måder.

Træningsmæssigt har der ikke været helt så langsigtede mål. Jeg holdet blot fokus på at komme afsted til min træning og sat mig små mål undervejs. Det har været ret svært, når man tidligere har haft store mål på agendaen som DM. Om jeg skal dette igen vides endnu ikke. Lysten er der da.

Men løb fik en plads på træningsplanen, som før for mig har været total kedeligt. Det kom nok lidt pga mangel på andre former for cardio i Indien. Jeg nyder det stadig ikke, men jeg nyder følelsen bagefter. Og ja jeg vandt sku et køb i Indien, måske ikke det største løb, men hva jeg blev stadig den første kvinde over stregen.

Jeg har endnu ikke stillet mig mål for 2014, men mon ikke det kommer...

Godt nytår !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar