Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































lørdag den 14. december 2013

Tilbage på sporet

Så er jeg ved at føle at min krop er afklimatiseret fra Indien .-) Forstået på den måde, at jeg døjede en del med oppustet mave i Indien og kunne aldrig rigtig finde en årsag, andet end nok andre bakterier i maden og ikke helt samme renlighed. Så den ene dag kunne maven være helt fin og flad og næste dag var den oppustet som en graviditet i 6 mnd. Det var seriøst rigtig træls.

Nå men nu føler jeg min mave er tilbage til normal tilstand, hvilket er super dejligt. Det er dejligt at
vågne om morgenen og have flad mave og ikke en ballon som mave.
Hvis den ikke er flad er det kun min egen skyld grundet lidt for meget mad eller manglende træning.

Så det var afsted til træning idag, som egentlig kører ok for tiden. Der er ingen plan og træningen er hvad jeg har lyst til.

Det mest underlige er, at jeg træner faktisk mere eller mindre det jeg plejer at gøre i Indien - nok noget vane der har sat sig fast.

Så det er primært styrke og løbebånd/kondi cykel. Men det virker og jeg er tilfreds. Fik dog kæmpet mig igennem en step time på højeste niveau igår og det var faktisk super sjovt. Det må helt sikkert prøves igen. 1 time fløj afsted hen over bænken :-)

Jaaaa mad jeg har savnet. Rugbrød med Glyngøre i tomat. Er og bliver en favorit 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar