Så kører vi igen en gang hjemmelavet marcipan igennem - det er jo så nemt og hurtigt og meget sundere end købe marcipan.
Denne gang blev det med lakrids smag da jeg er total pjattet med lakrids. Det ene hold prøvede jeg at lave til snebolde, det andet til mærk chokolade kugler. Begge super gode.
Lakrids marcipan
Denne gang blev det med lakrids smag da jeg er total pjattet med lakrids. Det ene hold prøvede jeg at lave til snebolde, det andet til mærk chokolade kugler. Begge super gode.
Lakrids marcipan
- 1 bærer past æggehvide
- 65 gr mandelmel
- 30 gr sukrin
- Lakridspulver
Det hele blandes godt sammen til en let klistret masse. Jeg rullede den ene halvdel i fint hakkede mandler og den anden vendte jeg i mørk chokolade, med en mandel på toppen.
Protein marcipan rullet i hakkede mandler og vendt i chokolade |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar