Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































tirsdag den 24. december 2013

Det var en mørk og stormfuld morgen...

..og alligevel havde jeg besluttet mig for at løbe en tur. Det er jo jul og den 24. Dec, hvilket er lig med mad, mad og mere mad. Så lidt motion er vel på sin rette plads. Så har jeg da følelsen af lidt bedre samvittighed, selvom den lille løbetur langtfra kan opveje alt det mad der indtages.

Nå men stod op i total mørke - en bekræftelse af at dette bestemt ikke er Mumbai. Nå men derudover
Dagens morgenmad - æggehvide pandekager med tilbehør
stormede og regnede det - dette kunne dig godt have været monsoon i Mumbai.

Fik mig en super omgang morgenmad, protein pandekager med æbler, mandler, kanel og sukrin. Det er og bliver noget af det bedste at spise. En daddel bolle-kage fra gårsdagens bagning og et par stærke kopper kaffe. Så var jeg klar. Klar til at bevæge mig ud i stormen...

Og det stormede, ihvertfald ude på landet ved mine forældre. På vej op af bakken med regn ind på siden af kinden, og en strid modvind - det føltes som at have en fladskærm i ryggen. Og selvom jeg havde musik i ørene kunne jeg desværre nemt høre min hiven efter vejret. Det føltes som om der ikke var luft. At vinden var så kraftig, at al luften bare blæste forbi min mund.

Men ud over det, så var det dejligt at komme ud og få lidt motion og frisk luft - 7 km fik jeg kæmpet mig op på. Efter et dejligt bad, sidder jeg med den bedste følelse - følelsen af ar være lidt dejlig træt i kroppen efter en omgang træning.

Rigtig glædelig jul !
Med refleks vesten på, kan man også ses på de små landeveje...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar