Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































tirsdag den 17. december 2013

1 år mere på bagen

Så blev jeg et år ældre i søndags, og havde en super dag med venner og familie. Fik endda lavet en protein lagkage.. Ja du læste korrekt.
Bunden var af opskriften som til mine muffins (se opskrift her). Efter bunden var kølet lidt af lagde jeg tynde banan skiver ovenpå og derefter en chokolade protein creme samt toppede med hakkede mandler. Guf guf - sund og proteinrig.

Chokolade protein creme
Protein lagkagen forsvandt ret hurtigt, så nåede kun
lige at tage billede af de sørgelig rester :-(
- 1 bærer past æggehvide
- korn fra 1/2 vaniljestang
- 1 ss sukrin
- ca 30 gr chokolade protein pulver
- 2 ss fromage frais

Æggehvide piskes stiv sammen med sukrin og vanilje. Derefter røres resten forsigtigt i massen. Massen smøres ud over bunden og lagkagen er klar til pynt, som evt kunne være hakkede mandler.

Nå men tog ud at løbe senere på dagen - udenfor. Det var min første danske løbetur ude i det fri. Og Gud hvor følte jeg mig tung bagi. Det føltes bogstaveligt talt som et år mere på bagen.

Men idag fik jeg efter styrke træning til gengæld slået min pr igen på 5 km - så nu er jeg nede på 21.39 min og ret godt tilfreds :-) gad vide om jeg bliver hurtigere med alderen, det ville da være fedt. Så også gerne lidt stærkere :-) det må være et ønske til næste år...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar