Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































torsdag den 15. november 2012

Sund kalorielet frokost

Lysten til at lave mad er på et lavpunkt for tiden. Jeg savner at spise friske grøntsager, men her i Indien skal man passe på med at spise dette især ude på restauranter.
Men idag har jeg lavet mad - af friske grøntsager. Jeg laver som regel altid min gene frokost, som jeg tager med på job, bestående af en salat (ofte agurk, gulerod og rødløg) med kylling, tun eller soyakugler.
Idag har jeg voget mig ud i frisk hvidkål. Jeg elsker hvidkål, men har pt ikke turde spise det råt. Har nu vasket det grundigt og satser på alt går godt :-) Det gode ved hvidkål er, at det mætter dejligt, men har få kalorier i sig. Kål er jo generelt noget af det sundeste at spise fra grøntsagernes verden, og indeholder en masse fibre samt vitaminer. Pr 100 gr hvidkål er der kun 30 kcal. Så nyd kålens mange fantastiske egenskaber.

Frokosten er simpel, men sund og lækker. Hakket hviskål med agurk og lidt bagt sweet patato. Dertil hjemmelavet tunsalat. Tunsalaten består af 1 dåse tun (tømt for vand), 2 ss yoghurt, 1 lille rødløg, salt, peber, oregano og lidt ketchup. Det hele røres sammen og tilsættes salaten. Dressing blev til balsamico.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar