Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































tirsdag den 20. november 2012

Besøg hjemmefra

Jubiii.. De sidste par dage har været lidt specielle, på den gode måde.... Vi har haft gæster fra DK og det var så dejligt at se dem. Det var fedt at få lidt nyheder hjemmefra og tage dem med i Golds Gym -  for det er nemlig fitness venner, så skulle da lige et smut forbi.
Lørdag aften blev der kokkereret indisk i dansk stil. Det var lidt en blanding, men det passer nok meget godt til os. Vi tager det bedste fra begge verdener. Meget af det indiske mad smager jo fantastisk, men ofte lidt usundt og tungt. Så menuen kom til at bestå af kylling bagt i ovnen med Chilli pesto, salat, humus og naan brød. Det hele hjemmelavet

Naan brød:


400 gr mel
Ca 300-400 gr yoghurt
Salt
Hakket hvidløg
Evt. hakket friske koriander

Det hele blandes, men tilsæt yoghurt lidt efter lidt, for at få konsistensen af dejen til at være fast uden at vær alt for klæg. Stil dejen til side i ca. 10-15 min og form derefter dejen til kugler af en håndfyld størrelse. Rul dem ud til pandekager og steg dem på panden i lidt olie. Vend på panden efter et par min og færdig.

Det er virkelig nemt brød at lave og smager super dejligt. Det gode er, at dejen ikke skal hæve og derved ingen lang ventetid, som ved normal brød. Desuden kan alverdens krydderier anvendes, kun fantasien sætter grænser.
2 glade tøser efter hård og tiltrængt træning...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar