Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































søndag den 11. november 2012

Not my day....

Jeg må blot konstatere at det ikke er min dag idag. Har ellers haft en stille og rolig dag ved poolen idag, men efter jeg kom hjem fra pool begyndte det gå ned af bakke.
Jeg var mega energiforladt efter pool og følte ikke specielt meget for træning. Men afsted kom jeg da. Mine ben var tunge og kunne mærke, det bare ikke var min dag idag. Besluttede mig dog for at køre benene helt i sænk, ved en tung omgang bentræning. Og det blev de så. Ved ikke om du kender følelsen, men når man er færdig med ens bentræning og det føles som om at benene kan smutte væk under dig, fordi de er så udmattede. Sådan havde jeg det idag.
Træt, glad og total færdig....
Så løbebåndet var udelukket - det kunne jeg slet ikke overskue. Tror jeg ville ende med at falde af, hvis jeg prøvede. Så det blev til ca 20 min spinning med mig selv istedet for. Og så var benene virkelig færdige. At gå ned af trapperne fra fitness centeret føltes hårdt - så er man altså brugt.

Nå men hjem og lave sund pizza, som jeg havde glædet mig til, meeeen min spanske skinke så sku lidt underlig ud, så turde ikke spise den. Derudover var min pesto blevet for gammel så den røg ligeledes ud. Hmmm al glæden ved denne pizza var ved at være væk. Så det blev veggi pizza og ikke helt så god som den plejer (sund bund af æggehvider, krydderier og soyamel).

Pizza uden kød... ikke lige det jeg havde håbet på. Men smagte nu eller fin,,


Nå men videre i madlavningen, for skulle have bagt kage til kontoret imorgen og havde købt noget kagemix samt ekstra chokolade (nej ingen sund kage denne gang). Men og det var min træthed der satte ind ved jeg ikke. Men jeg fik hældt 4 gange så meget vand i kagemixet som tiltænkt, hvilket resulterede i en meget tynd kagedej.. ØV prøvede at bage det, men det kunne ikke rigtig bages, da væsken ikke ville forsvinde.

Heldigvis for udbringning. Hernede kan alt leveres til døren uden ekstra omkostninger, så fik ringet til den lokale kiosk, som kom med nye forsyninger, og denne gang med den korrekte mængde vand tilsat.

Må bare konstatere, at jeg ikke lige føler det er min dag idag og ligger nu træt på sofaen og sunder mig :-)

Festival stemning i Golds Gym. Diwali er en af de største festivaller i Indien, så centeret pyntes op...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar