Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































onsdag den 1. august 2012

Spisedag...

Jaaa endelig.. spisedag - jeg har glædet mig i lang tid og især Michael har nok glædet mig allermest. Han er total sukker afhængig og havde på forhånd fyldt køleskabet med slik og chokolade. Han havde allerede bestemt sig for at starte igår aftes når kl slog 00.00, men jeg sov for længst.

Havregrød med kanel, sukrin og mandler

Startede morgenen med at spise to indiske madpandekager/brød, som vores maid havde lavet til os med peanutbutter på. Smagte fantastisk. Derefter stod den på mere almindelig morgenmad som havregrød med mandler, kanel og sukrin - det er intet mindre end en fantastisk morgenmad. Der røg da også lige en lille plade chokolade ned - dejlige sager...


På arbejde havde jeg pakket min frokost, men sunde sager som jeg plejer – blot for ikke at gå helt amok. Så fik en lille snack af gulerod + agurk. Var egentlig ikke sulten og slet ikke som jeg plejer at være inden frokost, så kunne godt mærke jeg havde fået mere at spise til morgen end maven var vant til.

Til frokost var jeg slet ikke sulten – meget mærkeligt og meget uvant, da jeg plejer at være en af de første der spørger om hvornår vi skal spise. Jeg fik mig en meget let frokost bestående primært at friske grøntsager og følte mig fuldt ud mæt.
I løbet af eftermiddagen, hvor jeg havde troet jeg ville gå amok i kiks posen på arbejdet, havde jeg slet ikke lyst. Jeg følte mig oppustet og min mave havde ikke specielt meget lyst til mad. Så jeg fik blot et æble samt en proteinshake (fast eftermiddags måltid) og det var mere end rigeligt.

Hvad der lige er sket i dag ved jeg ikke helt, men måske min mave har arbejdet lidt ekstra på det sukker den fik imorges og derved ikke helt har opført sig normalt. Jeg plejer at have lyst til søde sager og være lettere sulten, men nej ikke i dag. Morgenmaden må have lagt en god bund i dag.

Pandekage med vaniljecreme, sukkefri syltetøj
og hakket mørk chokolade

Men men men så kom vi til aften – her stod på den hjemmelavede pandekager med syltetøj og hjemmelavet vaniljecreme (alt sammen i en sund version – er jo lidt skadet på denne front).

Lavede ca 7 pandekager ud af denne opskrift:
  • 5 æggehvider
  • 1 helt æg
  • 150 gr yoghurt
  • 50 gr kokosmel (malet)
  • 2 tsk HUSK
  • Korn fra 1 stang vanilje
  • 3 ss Sukrin
  • Kanel
  • Vand til dejen er tilpas
 Det hele piskes sammen og lad dejen stå i et par minutter, så bliver den lidt tykkere. tilføj evt lidt mere vand, hvis dejen bliver for tyk. Steges på pandes i små pandekager. Super nemme og sunde pandekager. Det mættede så meget at det blev til aftensmaden. Der røg da også lidt chokolade med ned ved siden af - ja Michael har hamsret godt med chokolade til idag - jeg havde ikke helt fået handlet så meget.

Mere pandekage med mango - dejlig tykke pandekager
Dessert blev til....... PINGVIN BLANDING, som vi havde gemt i flere uger til i dag. Den er fragtet af en dansk kollega, da den ikke kan købes hernede. 

Så lidt en mærkelig spisedag i dag, det var først her til aften jeg fik spist lidt mere usundt, men blev bare så hurtig mæt. Havde nok mere lyst til dette i mit hoved end min maven egentlig havde. Men det er jo prøvet før. Jeg vil nyde resten af aftenen, med hvad jeg nu finder på at spise inden den står på kontrolleret kost igen imorgen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar