Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































søndag den 19. august 2012

Positive tanker = Motivation i top

Elsker min træning for tiden – motivationen er helt I top. Hvorfor ved jeg egentlig ikke, måske fordi jeg føler vægten er ved at være der hvor jeg gerne vil have den og overskuddet til træning er til stede. Jeg føler mig i form og jeg elsker at presse mig selv. Og ikke mindst så er jeg skadesfri.

Skulderpres fra gårsdagens styrketræning
Igår morges var det igen styrke og cardio. Fik trænet mine skuldre godt igennem og efterfuldt af 25 min på løbebåndet. Og stadig med overskud bagefter. Det er fedt. Det er fedt at gå hjem fra fitness og have presset sig selv og se byen er ved at komme i gang igen og solen skinner. Det gør mig glad, og glæde giver energi.
Jeg tror min motivation med træningen hænger meget sammen med mentalt overskud. Jeg tænker positivt og føler mig glad og tilfreds. Ikke fordi alt er perfekt, hverken med træning eller kost, men jeg har accepteret det og glad for det jeg har opnået.

Positive tanker giver bare mere energi.


Igår aftes stod den på mexicansk mad på en af de bedste steder i Mumbai efter min mening. Man kan få en lav selv tortilla. Varme tortilla kommer ind, sammen med varm kylling stegt med grønsager og dertil div. dip og frisk salat. Så lækkert og dejligt, og i selskab med et andet dansker par. Herlig lørdag aften.

Senere idag venter der en ny omgang træning, så håber jeg har masser af energi tl at træne igennem. For elsker at træne på mine søndage.

Mexicansk dinner med lav selv tortilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar