Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































fredag den 10. august 2012

Sunde kanelsnegle


Prøver at posere mig frisk
inden træning
 Idag er helligdag og dermed fridag, så den stod på morgenhygge og formiddagstræning.
Var egentlig ikke særlig frisk, men havde meldt mig til spinning kl 11 og det var jeg ret glad for. For tror ikke jeg havde kunnet presse særlig meget ud af mig selv, hvis jeg trænede alene idag. Så at skulle på oldtime var helt perfekt for mig idag-



Fik trænet lidt ben inden og så op på cyklen. Der var dog lidt panik, da de i receptionen ikke troede instruktøren kom idag, så jeg tilbød at køre timen og fedtede med deres anlæg i 10 min. Kunne ikke få det til at virke. Men så kom instruktøren ind af døren (forsinket som altid) og øv nu var jeg jo lige klar.... Havde faktisk lidt glædet mig til at komme i instruktør sadlen igen og prøve at køre med indiske medlemmer.

Til eftermiddag fik jeg bagt lidt. Jeg elsker kanelsnegle, men ville prøve at lave et alternativ. Uden sukker og uden fedt. Dejligt med et sundt alternativ.

Kanelsnegle:
Gærdej laves og sættes til at hæve i ca ½ time eller mere.
Fyld:
- Sukrin
- Kanel
- Lidt vand
- Banan

Dejen rulles ud og smøres med en blanding af Sukrin, kanel og lidt vand. Derefter ligges tynde bananskiver på dejen. Den rulles sammen og skæres til små snegle. bages i ovnen i ca 20 og færdig.



Færdig bagte kanelsnegle uden sukker og smør - dejligt


3 kommentarer:

  1. Hvad er opskriften på dejen? :)

    SvarSlet
  2. Det er et rigtig godt spørgsmål. Når jeg laver en gær dej er det altid lidt på slum og helt uden opskrift. Men jeg starter med lunkent vand og smuldre min gær deri. Derefter tilsætter jeg gerne 2-4 hele æg og noget groft som havregryn, klid eller lign. Tilsidst alm mel til dejen tager form. Dvs jeg bruger ikke olie eller smør i min dej. Men æggene er med til at gøre dejen dejlig saftig/svampet/blød.

    Håber det kunne bruges

    SvarSlet
  3. Det kunne det bestemt. Jeg vil prøve mig lidt frem :) Tak for det!

    SvarSlet