Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































fredag den 17. august 2012

Det evige træningsdilemma...

Jeg ved ikke hvad der sker for tiden, men det løb kører ret godt for mig. Det er jo både godt og skidt. Det er fedt at opleve fremgang og samtidig få trimmet kroppens fedtprocent lidt ned, MEN…. Jeg vil jo ikke miste muskelmasse. Ja ja jeg ved godt at høj intensitet konditionstræning og kalorieunderskud ikke giver større muskler, men som alle andre vil jeg gerne det hele.

Jeg fik nemlig af vide i dag i fitness at det lignede at jeg havde mistet muskelmasse – dont like ! Men hvad havde jeg forventet? Jeg er jo klar over at min strenge kost kombineret med løb vil tære på min muskelmasse, men alligevel er jeg ikke helt glad for at acceptere dette.
Det er nok det evige dilemma de fleste atleter står over for. Mere muskelmasse men mindre fedt – ikke muligt på samme tid.

Ham der sagde det til mig (en af de personlige trænere), gav jeg et tilbud – hvis han stillede op til konkurrence næste år, så skulle jeg nok følge med. Men han grinte nu mest, så tror ikke helt han var klar. Kan være jeg skal prøve at presse ham lidt mere J

Nå men hen til det positive – dagens morgentræning var ryg, som gik rigtig godt og så lidt løb. Benene var gode i dag, så den fik fuld gas på løbebåndet og målet var 5 km. Fik sat ny PR, og kom ned på 22.00 min – virkelig glad for mit tempo for tiden. Det er fedt at mærke fremgang og føle ok overskud.

Så konklusionen er at jeg pr holder fast i min nuværende træning med kombi af styrke og cardio og så må jeg blot acceptere at min muskelmasse falder lidt – for lige nu er det bikini formen der arbejdes på !

JUBIII.. 5 km på 22.00 min - fik dog fumlet lidt med kamera før jeg fik taget billedet (ja i de 4 sek)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar