Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































søndag den 12. august 2012

Running machine...?

Søndag er bare den bedste dag i ugen.. Jeg har fri og den er dejlig afslappende. I forhold til i DK, så har ALT åben hernede, så det er lidt som lørdag derhjemme, bortset fra de fleste butikker først lukker om aftenen.

Træning gør mig altid glad...
Træningen idag var sammen med et andet dansker par, som har boet hernede i et stykke tid, men gerne ville med til træning. Jeg kan mærke det giver lidt fornyet energi at træne med nogle nye, så det var fedt at have dem med i centeret idag. Det blev til lidt let styrketræning, så de lige kunne se maskinerne og nogle øvelser. Og så var det op på løbebåndet. Igår var fridag og var også lidt sløj, så var slet ikke i træningsmode.
Idag gik det godt på løbebåndet og havde god energi - om det var dem der gjorde det eller en fridag igår, ved jeg ikke.
Men fik løbet 7 km på 31.55 min. Har aldrig rigtig taget tid på andet end 5 km, men tror jeg vil prøve at gøre det på andre distancer. Jeg syntes selv det var en god tid og fik presset mig godt.

Jeg er som tidligere nævnt normalt ikke den store løber og det er mange år siden jeg sidst har løbet så meget som nu. Det er nok lidt frivillig tvang. I centeret er der kun 2 cardio cykler af ikke så god kvalitet. Normalt ville jeg anvende cardio cykler noget mere til min cardio træning, men de frister ikke helt. Fokus i cardio området er helt klart løbebånd. 80% af cardio maskinerne er løbebånd, og nok også derfor jeg har forvildet mig over på dem.
Derudover er holdtræning ikke rigtig noget de gør i hernede. Der er lidt spinning timer, men kvaliten af dem er ikke lige som det jeg er vant til. Så derfor frivillig tvang til løbebåndet (men begynder faktisk at kunne lide det....shhhh). Og styketræning alene kan jeg ikke klare mig med, hvis jeg skal holde vægten nede.

Nu står den på frokost hygge på en nyåbnet italiensk restaurant - håber på dejlig mad :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar