Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































torsdag den 1. august 2013

Whats for dinner?

Efter en uge på tur i Indien med indisk mad morgen, middag og aften, ja så er det tid til at komme hjem til sit eget køkken og lave lidt sundt og lækker mad.

Jo jo indisk mad er lækker men ofte ikke særlig sundt. Jeg har fået min potion af olie og hvidt brød i lang tid. Så det er dejligt at kunne komme hjem til friske grøntsager og frugt. Det er skam ikke fordi man ikke kan få lækkert frugt i Indien, men hygiejnen skal man være påpasselig med. Og efter at have været syg et par gange, tager jeg ikke længere nogen chancer.

Så her kommer noget af min mad i billeder. Vil sige at jeg egentlig ikke tog så mange billeder af det traditionelle indiske sovse mad, da det helt ærligt ikke ser særlig lækkert ud på billeder. Og ja det er jo bare sovs og olie i grøntsager.

Sovs, brød og mere brød... Også brød stegt i olie..
Fandt en restaurent i Leh, hvor man kunne få andet end sovs. Så fik mig bestilt en special ret bestående af grillet kylling UDEN sovs... Jaa det smagte fantastisk. Turde bare ikke spise deres salat til kyllingen af frygt for den var vasket i lokalt vand. Det er desværre ikke helt nemt :-)
Kylling...
Endelig hjemme til hjemmelavet aftensmad.. Æggehvidepandelage med paneer (indisk fedtfattig ost) + råkostsalat og på det andet billede mexikanske pandekager med tunmusse og salat.

Og hvad kommer man så hjem til i supermarkedet..... Ghee i store mængder.. Ahh ikke lige det jeg søgte efter..  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar