Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































torsdag den 8. august 2013

Den ideele fysik - krops tanker

Så er den sidste træning gennemført inden flyet letter mod DK. Det var super træning imorges, og jeg var mentalt til stede denne gang. Igen blot en bekræftelse af, af hvor meget dette betyder.
Jeg kører stadig med en kombi af styrke og cardio. Jeg vil jo helst primært dyrke styrke, men hvis jeg ligeledes vil bevare min form, så er cardio en nødvendighed.

Jeg kan mærke jeg har det lidt ambivalent med det jeg gerne vil opnå med min fysik. Jeg vil jo gerne være så cuttet som muligt, men også gerne leve og have plads til lidt lækkerier. Jeg så et billede af en atlet den anden dag på facebook, som i mine øjne er en super veltrænet og flot krop. Jeg har enorm respekt, for at hun kan have denne krop og at hun faktisk har en meget cuttet krop året rundt.

Men da jeg så postede dette billede på min facebook væg, så kom der lidt blandede kommentar.
Jeg ser det ofte ved mange andre billeder af meget veltrænede kvinder, og nej jeg snakker ikke overdrevet store bodybuildere. Mange negative kommentar omkring det er ulækkert mm. Jeg kan næsten blive lidt skuffet, for ja det er ekstremt og det er ikke normalt, men der ligger et kæmpe arbejde bag en sådan trænet krop. Og så høre folk sige det er ulækkert eller klamt, syntes jeg næsten ikke man kan være bekendt.

Man skriver jo heller ikke på et overvægtig billede at hun er ulækker. En ting er at man ikke ønsker et så veltrænet krop – det har jeg fuld respekt for, men jeg tror bare mine tanker har ændret sig efter at have konkurreret.
Jeg ved hvor meget der skal til, for at opnå disse resultater og at man kan møde modstand iform af folk der ikke kan lide det. Men det er ens eget valg og det bør folk respektere. Hvis jeg kunne få denne krop ville jeg sige ja tak uden at blinke.

Det var egentlig ikke tiltænkt som et surt opstød, men jeg kan mærke jeg havde brug for at komme af med det.

Kan kun sige, respekter andre mennesker også selvom de måske ikke ser ud som man selv gerne vil se ud.

Drømme krop i mine øjne. Ja hun er hakket, men hun skal også på scenen om få dage. Jeg kan kun have stor respekt for hende og den krop hun har trænet sig til.

2 kommentarer:

  1. Uhh, dana linn er super hot. så hende live til Loadede cup i marts. hun er alt for lækker. Der var hun knap så hakket og var nok et par kg fra den her form. Jeg synes hun er en af de få kvinder der formår at være utrolig feminin på trods af hendes muskuløse krop.

    Jeg vil også gerne ha den krop. men jeg ved også at jeg nu med 4 uger til newcommers aldrig kommer til at se sådan ud. Jeg synes simpelhen den diæt slår mig ihjel.

    Men hun er så smuk

    SvarSlet
  2. Fuldt ud enig med dig Heidi. Hun et smuk og stadig feminin og utrolig naturlig at være og agere på.
    Jeg er dybt imponeret over hende.

    Og ja det er meget svært at opnå hendes fysik..
    Mange gange held og lykke.., hold ud, det er det hele værd, selvom nogle dage er enormt hårde..

    SvarSlet