Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































mandag den 19. august 2013

Sund mad i lufthavn?

Man ved man er i det rigtige land og den rigtige lufthavn, når man kan få nedenstående at spise i loungen. Libanesisk salat, humus, kylling, pitabrød og cola light. Dette er perfekt og nu er jeg ved at være klar til at komme hjem til Mumbai igen.

Vi fik trænet igen imorges på hotellet, men jeg går lidt kold i hotel træning. Det er ofte enormt ensomt og med et meget begrænset udvalg af maskiner. Så jeg begynder at glæde mig til at træne i Mumbai igen. Vores gamle center, Golds Gym, skulle også meget gerne være åben igen, hvilket vi glæder os meget til. Det er et hyggeligt center og med super søde personlige trænere, der plejer at hjælpe mig, når jeg lige skal presse ekstra.
 Og det skal jeg til, for det er tid til mere masse på kroppen, men på den leane måde. Så det er ikke æd løs periode, men et forsøg på at bygge lidt mere på uden at tage alt for meget på af fedt. Det blir spændende :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar