Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































onsdag den 1. maj 2013

Form check - 1 måned til målet

Ingen træningsfri idag,
for der er lang vej til målet om en måned.
Så ja idag er en ny dag
til at komme i bedre form.
Idag er der 1 måned til at det går løs i Singapore med løb - jeg tager derover på en lille ferie, da min kæreste lige fandt et marathon ham måtte deltage i. Som god supporter meldte jeg mig også til løbet. MEN bare rolig marathon kommer jeg ALDRIG til at løbe. Jeg nyder ikke at løbe, men syntes det er super god konditions træning til min styrketræning. Så at skulle løbe i ca 4 timer.... hmm nej tak.

Så jeg er på 10 km distancen, som er lidt nemmere for mig at overskue. Nå men mit fitness center har jo lukket idag pga helligdag i Mumbai, men de der fridage er jeg jo ikke særlig stor fan af. Slet ikke når jeg har god tid til træning. Så jeg stod alligevel tidligt op imorges og løb en tur ned i Joggers Park.

Jeg skal lige love for at varmen for alvor har meldt sin ankomst her i Mumbai. Vi kommer tættere og tættere på monsunen og det kan mærkes. Luft fugtigheden er høj og solen bager ubarmhjertigt. Også fra morgenstunden. Allerede kl 7.30 ja så kampsveder man, 30-35 grader, det er dælme meget så tidligt på dagen.
.
Men tilbage til løbet. Det går sku ikke særlig godt med mit løb efter min sygdom. Jeg føler mig i elendig form og helt uden kondi. Tempo som før sygdommen var nemt et holde, er nu blot en kamp.

Jeg prøver at fokusere på de små forandringer, som at det går fremad og jeg forbedre mig tid på 5 km lidt hver gang, MEN det er dælme langt fra den hastighed jeg plejer at kunne løbe.

Ahhh jeg er frustreret og tænker 1 måned er ikke meget. Jeg har faktisk ikke de store forventninger pt til løbet i Singapore, men blot at kunne gennemføre og løbe alle 10 km uden at gå. Det virker ikke som et stort mål, men med dagens form, så er det nok det jeg må gå efter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar