Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































lørdag den 18. maj 2013

Billede freak?

Weekend og lækker træning igår imorges. Synes det går godt på styrkefronten og føler mig motiveret. Det halter blot lidt på cardio. Mine valgmuligheder er begrænset og min motivation er ikke i top.

Derfor skal jeg passe på min kost, for ikke at ødelægge formen. Det hele skal jo gå op, så hvis cardio er på lavblus, så må kosten være det samme. Jeg kører intet målesystem, men prøver at føle mig lidt frem til en god balance. Det er også derfor, jeg ofte tager billeder af mig selv, for at chekke formen. For ser man sig selv i spejlet, så ser man ofte det samme billede af sig selv. Men et foto snyder ikke.

Og for at chekke ryggens form ud, er billede påkrævet. Nogle kan måske syntes al det fitness billede er lidt underligt, men for mig er det en super måde at chekke form og se udvikling. At sammenligne billeder fra 1 eller flere måneder siden kan være en stor motivations faktor. Enten til at få en wake-up-call, hvis udviklingen er på vej i forkert retning, eller til at se, at der virkelig sker noget af al en hårde arbejde.

Jeg er pt tilfreds med min nuværende form, dog har jeg været mere cuttet. Så det er jo blot motivation for mig til at klø på J

Ingen kommentarer:

Send en kommentar