Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































søndag den 5. maj 2013

Søndags træning

Har blot en kommentar.... SHIT det er hårdt.
Jeg prøvede igen min nye taktik med løb først og styrke bagefter, og følte egentlig jeg havde go energi idag, så jeg ville give den gas på 5 km og se hvor hurtig jeg kunne være.

Men mødte sku allerede muren efter 4 min og så kan jeg godt hilse og sige, at det var langt hjem. Det var hverken flot eller hurtigt idag, men bare hårdt. Jeg sagde endda til Michael inden jeg begyndte at løbe, at idag ville jeg give den gas og havde gode ben, men den passede vist ikke helt.

Det eneste jeg kunne tænke på, var hvornår jeg skulle stoppe og om jeg ikke liiige skulle sætte tempoet ned. Men gav ikke op og det er jeg glad for nu.
Men det var virkelig en kamp. Kvalme, mega presset vejrtrækning, ondt i maven ja jeg kunne blive ved. Havde alle undskyldningerne med mig for at stoppe og give op.
Stadig glæde på løbebåndet, men også kun lige startet...
Men styrketræningen.... Jaa her er jeg på hjemmebane. Ja det er også hårdt men det er bare lidt sjovere. Jeg nyder det meget mere og elsker nogle gode tunge sæt. Det siger nok bare lidt om, hvor min motivation ligger henne ved træning...

Dagens træning er nu ovre og sidder og nyder det gode vejr på vores altan imens der høres P3 - det er da dejligt. Glæder mig allerede til næste træningspas :-)

Livet er hårdt...

2 kommentarer:

  1. Wow du er virkelig inspirerende !
    Må give dig ret jeg er heller ikke en cardio freak.. men styrketræning ;-) se det en anden sag hehe

    Jeg har også lige startede en blog omkring fitness og sundhed og min vej til bikini fitness næste år :-)
    http://simonemoos.wordpress.com/
    Mvh Simone :-)

    SvarSlet
  2. Hej Simone

    mange tak - det er jeg da glad for at høre :-)
    Men ja man har sine farvorit områder indenfor træning - ikke al træning er lige sjovt, men resultaterne er jo :-)

    Held og lykke med din træning og giv den gas !

    Kh
    Lene

    SvarSlet