Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































tirsdag den 7. maj 2013

Benzin til motoren

Det kan godt være løbet ikke helt går som jeg gerne vil have det, men jeg bliver lagt mærke til - både i Joggers Park (en lille park på 300 m rundt, hvor der kan løbes om morgenen) og i fitness centeret.

Det er da dejligt og giver lidt motivation. Imorges kom en af de personlige træner hen til mig og ville blot sige, at han havde nu set mig en del gange og syntes jeg trænede godt. Vi har jo midlertidigt skiftet fitness center, da Golds Gym er under rennovation. Så vi er stadig lidt nye i det midlertidige center.
Men det er dejligt, og fik lidt hjælp til at presse mig selv yderligere i min træning her til morgen. FEDT.

Igår var vi en tur i Joggers Park og løbe, og da vi var færdige og på vej ud, henvente en mand sig til mig og sagde at jeg løb godt. Han havde set mig nogle gange og var imponeret over mit tempo (hmmm det er jeg nu ikke helt selv). Og i sidste uge i Joggers Park, kom en anden mand hen til mig og spurgte efter løbe råd, da han også havde lagt mærke til mig dernede.

Det er selvfølgelig super dejligt, og jeg suger det hele til mig. På trods af, at jeg ved jeg endnu ikke er der hvor jeg gerne vil være. Så nej der skal ikke lænes tilbage og slappe af pga ekstra opmærksomhed og positive kommentar. Det er blot benzin til motoren, der nu for alvor skal til at spinne.

Med ca 3½ uge til løbet i Singapore, er jeg nødt til at presse mig selv lidt mere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar