Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































torsdag den 18. april 2013

Op- og nedtur

Lad mig først starte med det positive.... PAKKEPOST. Elsker jo netshopping, og da jeg var hjemme et smut i DK har jeg netshoppet lidt inden, da det ikke er helt så nemt at få varer til Indien. Det var mere eller mindre en genbestilling fra tidligere. Jeg bestilte proteinbarer fra Iherb. Selvom det er fra USA så er forsendelsen faktisk ikke ret stor, hvis pakken holdes nede på vægten. Anden fordel ved små pakker ud over prisen på forsendelse er evt moms afgift. Jeg har nu bestilt flere gange fra Iherb uden problemer. Jeg holder ofte en pakke på under 200 kr.
3 kasser nye proteinbarer fra Iherb samt for mig uundværlig Sukrin og kakaonibs (købt i DK helsekostbutik)

Det er en bestemt type proteinbarer jeg er blevet helt pjattet med: Chocolite protein barer. De smager super godt og en bar indeholder kun ca 95 kcal samt 9 gr protein. Perfekt til en lille mellemmåltid.
Jeg prøvede desuden også nogle andre barer: Atkins dark chocolate bar og var lidt skeptisk. Men den smagte fantastisk. Ikke sidste gang jeg køber denne bar.

Nå men nu til de negative. Jeg er ved at føle mig klar til at træne igen og håber at komme afsted imorgen, MEN mit fitness center (Golds Gym) skal renoveres. Og så tænker du nok, ja ja det er vel bare et par dage jeg ikke kan træne i centeret men nej. De holder lukket i 2½ MÅNED!!!!! WHAT!!! Ja nu er jeg jo egentlig blevet ret glad for det center og så kan jeg ikke træne der i det næste lange stykke tid. TIS
Nå men jeg må jo på jagt efter en andet center i mellemtiden, for jeg kan da ikke gå i 2½ måned uden træning. Det er rigeligt med de 3 uger jeg har haft træningsfri pga sygdom. Nu skal jeg tilbage på sporet igen og på jagt efter et midlertidig center.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar