Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































onsdag den 31. oktober 2012

Ny måned, nye mål

Efter en periode med ikke helt stabil træning og kost føler jeg nu jeg er ved at komme tilbage på sporet – i hvert fald rent mentalt.
Det hjælper ikke noget at planlægge trænings- og kostprogrammer, hvis man ikke er motiveret for det. Jeg har ikke helt følt mig motiveret for især træningen i en periode, og selvom jeg alligevel er kommet afsted, har jeg ikke helt følt det var været helt tilfredsstillende træning.
 
Formen pt

Men nu føler jeg mig lidt mere klar igen, og så må jeg blot håbe at denne fornyede motivation kan holde i et stykke tid.
Jeg har nu været afsted to morgener i træk, hvilket var super dejligt, efter det var overstået. For jeg var ikke just frisk da jeg vågnede imorges og havde mest lyst til at sove videre. Men afsted kom jeg og fik trænet godt igennem. Min styrketræning har egentlig kørt ok i et stykke tid, men cardio og især løb har hængt mig lidt ud af halsen.
Jeg har følt mig tung og træt hver gang jeg har sat mine ben på det løbebånd, og at komme igennem 5 km, har ikke altid føles nemt. Jeg kan mærke, at jeg især har det svært ved mit ikke eksisterende mål. For hvad er det lige jeg træner hen imod – hvad er det jeg vil opnå…. Ja jeg ved det endnu ikke, men pt er det formen der skal vedligeholdes og gerne lige finpudse den lidt mere.

Men tilbage til mit løb, fik gennemført 7 km igår på 32.18 min, hvilket jeg var godt tilfreds med. Og imorges blev det til 6 km, så glad for at der er kommet lidt km i benene igen.
Det har føltes uoverkommeligt at løbe mere end 5 km, så det var rart lige at bevise overfor mig selv, at jeg stadig kunne. Så hvis jeg blot kan holdes fast i dette og få kontrol over min kost igen, ja så er jeg tilbage på sporet. Hvilket får mig til at overveje om, jeg ikke burde lave mig et November mål…. Har aftalt med en pige hjemmefra, at vi skal op og løbe 12 km, men jeg føler mig bare så langt fra denne distance. Målet må være at gennemføre denne distance inden 1 december. Uh kan allerede mærke det bliver hårdt for mig.

Dagens aftensmad blev til en dejlig let salat, med hjemmelavet humus og kylling marineret i pesto. Nemt og lækkert



Ingen kommentarer:

Send en kommentar