Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































søndag den 14. oktober 2012

Push it with pizza

Dagens træning - ben, skulder og 5 km løb

3 små søde børn fra
Asien største slum
Idag var vi på slumtur her i Mumbai, som var ret spændende at se. Ren industri og faktisk ikke så ulækker som jeg havde forventet. Derfor havde jeg egentlig ikke forventet at træne idag, og slet ikke efter vi kom hjem, hvor jeg bare var træt og doven. Jeg lå på sofaen og slappede lidt af, men jeg bliver også ret hurtig raskløs og har brug for at gøre og lave noget. Så træning måtte der til. SuperPump blev drukket og så var jeg klar igen.
Super god træning og energien og det dejlige humør var straks tilbage. Det virker hver gang på humøret - træning. Så det er bare med at presse sig selv afsted, for jeg får det altid godt hver gang.

Til aften lavede jeg hjemmelavet pizza med æggehvide bund, for at gøre pizzaen lidt sundere. Desuden er det meget hurtigere og smager dejligt.

Så butrolig lækkert - æggehvidebund med pesto, fedtfattig ost, friske bønner, løg og spansk skinke.
 Igår var det aften træning, da vi skulle ud og spise på restaurant. Og jeg nyder bare maden lidt mere, hvis jeg lige har svedt og forbrændt lidt kalorier inden mad. Det giver også en bedre appetit. Så den stod på spinning, og det var egentlig en ok time.
Så afsted på kinesisk restaurant og gud hvor var det kæmpe rejer vi fik til forret - de var super lækre i en sovs med løg, hvidløg og frisk koriander. De smagte fantastiske. Hovedret kylling i meget stærk sovs med lækre grøntsager. Det røg lige to cola light ned på ingen tid, da den sovs var fyldt med små grønne og meget stærke chillier....

3 kommentarer:

  1. Kan du ikke smide opskriften på pizzaen ? Den ser lækker ud :)

    SvarSlet
  2. Jo det kan du tro...

    Bund:
    6 æggehvider piskes stive
    10 gr malet kokosmel (eller evt andet mel) tilføjes sammen med 2 tsk HUSK og ønskede krydderier.

    Massen smøres ud på en bageplade og forbages i ca 5 min.

    På den forbagte bund smøres et tyndt lag pesto, ost ligges på og derefter ønskede grøntsager samt kød.

    Jeg brugte grønne bønner, løg og spansk skinke - det smagte fantastisk.

    SvarSlet
  3. Super, mange tak for svar :D Den må da helt sikkert prøves!

    SvarSlet