Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































lørdag den 27. oktober 2012

One of these off-days...

Kender du det, en dag hvor det bare ikke er din dag. Man er træt uoplagt og ikke i specielt godt humør. Energien er væk og tanker er ikke altid super positive.
Dette er en af disse dage. Jeg starter dagen med at spise resten af de snacks vi havde fra gæster igår og allerede der starter balladen.
Jeg ved jeg ikke bør spise det, men kan ikke lade være. Får min daglige havregrød bagefter til morgenmad og har allerede dårlig samvittighed over alle de kalorier jeg nu ved jeg har indtaget på så tidligt et tidspunkt.
Jeg kan mærke dette er en dag der kun kan gå galt mht kalorier.

Morgendagens form efter de
første to runder snacks

Kigger mig i spejlet og er egentlig ikke utilfreds med min krop, men alligevel kan jeg være ret hård ved mig selv. Jeg fik endda en super skøn kommentar igår, fra en konsulent på jobbet, som jeg aldrig har snakket med før.
Han sidder i kantinen og jeg snakker lidt løst med ham sammen med de andre. Pludselig siger han, at han har noget han vil fortælle mig, som han har tænkt på længe. Jeg tænker hva dælen kan det være.. Ja han synets simpelthen jeg havde så flot en krop og at der måtte ligge mange timers træning bag denne. Han havde snakket med hans kone om min krop - ja det lyder lidt skørt, men jeg blev glad og stolt.

Men idag er denne kommentar allerede langt væk. Jeg har spist mig igennem flere snacks og prøver nu alt hvad jeg kan for ikke at ødelægge dagen helt.

Morgen træning blev der ikke noget af, da vi kom sent i seng igår og jeg er sku lidt usikker på, om jeg overhovedet kommer afsted idag.
Jeg prøvede mig frem med et lille bageprojekt idag, men selvfølgelig blev det ikke en succes. Hvad kunne jeg forvente af sådan en dag.

Nå men hver dag er ikke en happy go easy dag, så prøver at stresse mig selv lidt ned og tænke, det er helt ok at alle dage ikke er perfekte dage... Bare ikke nemt når man stiller høje krav til sig selv hver dag.

Rester fra aftensmaden - salat og hjemmelevet humus - et forsøg på at rette op på dages kostindtag...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar