Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































fredag den 5. oktober 2012

Forandring fryder...

Svedig og træt efter en god og
tiltrængt gang morentræning
De sidste 14 dage har jeg slappet lidt for meget af. Trænet for lidt og spist for meget. Jeg tror jeg havde brug for lige at give lidt slip på det hele og gav derfor lidt efter. Men det har en konsekvens. Jeg kan ikke forvente en veltrimmet krop, hvis ikke jeg kæmper for det. Der er ikke noget der kommer af sig selv… Så nu er der ikke flere helligdage tilbage og nu er det tilbage på træningsbænken igen.

For jeg har det faktisk ikke særlig godt med at give slip – ja det er da rart nogle gange, men konsekvensen ved at give slip irriterer mig mere end jeg kan nyde at give slip. Det er ok at gøre et par dage, men 14 dage er måske lige at strække den.

Men nu har jeg været afsted til træning to morgener i træk med god hård styrketræning efterfulgt af ½ times cardio begge gange. Og det er fedt. Fedt at få følelsen af velvære igen og få styr på kosten igen. Det giver mig mere overskud og energi ved at få noget ordentlig kost og få trænet regelmæssigt.

Så hvis jeg forventer en forandring på min krop,  ja så må jeg selv arbejde efter den. Der er ikke noget der kommer af sig selv – og det med at udskyde det hele til i morgen duer bare ikke.

Men i morgen venter der spændene ting – SHERU CLASSIC . Glæder mig SÅ meget til at se denne konkurrence. Forbedømmelserne er egentlig i dag, men kommer først til finalerne i morgen, da det er i Delhi (2 timers flyvning fra Mumbai). Og ud over Sheru Classic denne weekend så er der også DM i fitness derhjemme – håber at kunne følge lidt med på nettet og kan kun ønske stort pøj pøj til alle atleterne herfra. Det er noget at det fedeste at stå på denne scene og er en anelse missundelig J Jeg tænker tilbage på hvordan jeg selv havde det på dette tidspunkt sidste år og hvor mange tanker der fløj igennem hovedet ang. poseringer, placeringer, mad, mad og mere mad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar